diumenge, 8 de febrer del 2009

Benvinguda

Hola a tots!
Espero que ens vagi molt bé aquesta optativa, que fem un bon equip i aprenem moltes coses noves.
Cada dia algú s'encarregarà d'explicar el que anem fent, sobretot els dies que anem al laboratori que no tindrem l'ordinador a mà. Per això heu d'estar tots molt atents i apuntar tot el que fem.

Avui heu d'acabar la fitxa que vam començar el dilluns. Per fer-ho podeu anar al laboratori virtual que trobareu a "enllaços".
Quan hagueu acabat podeu fer les activitats jclic:
http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.net/projects/labquim/jclic/labquim.jclic.zip&lang=ca&title=Utillatge+i+operacions+al+laboratori+de+qu%EDmica

9 comentaris:

  1. Hola, som la Cloe i la Joana i avuí és el nostre primer dia de tècniques de laboratori.Ara estem als ordinadors fent les seves activitats. Per començar, avuí hem acabat de fer la fitxa inicial que vam començar al laboratori.

    Adéu!!

    ResponElimina
  2. Som el Marc i l'Adrià i ens ha agradat molt el laboratori virtual de la web. També ens agrada molt tots els estris de laboratori que vam veure el dilluns passat.
    Tots dos creiem que disfrutarem molt d'aquesta optativa.

    ResponElimina
  3. Hola!!!
    Sóm l'Adriana i la Queralt.
    I el 9/02/09 vam començar la nova optativa (tècniques de lavoratori)i el primer dia vam llegir la programació i la comentar. Més tard vam fer la fitxa nº1 que era MATERIALS DE LABORATORI.
    I vam llegir algunes normes de seguretat.

    Adeu!!! I fins la setmana que bé.

    11/02/09 Adriana i Queralt

    ResponElimina
  4. Hola, som la Laia i la Júlia. De moment ens està agradant molt la optativa de Tècniques de Laboratori ja que pensem que això ens ajudarà molt a apendre altres coses del loboratori.
    El dilluns vam anar cap al laboratori i vam començar l'optativa. Vam llegir el full d’inici de curs, per saber com serà la forma de treballar a l’optativa. A l'acabar de llegir la fitxa la Marta ens a va donar una fitxa per completar dels materials de laboratori. Avui hem vingut a l'aula d'informàtica i hem acabat la fitxa de materials de laboratori. Hem entrat a un laboratori virtual que allà podiem veure i saber els materials de laboratori i la seva funció. Després ens hem posat en un enllaç d'una web per treballar una mica més els materials. Gràcies per la vostra atenció :)
    Fins la setmana que bé!!
    LAIA I JÚLIA

    ResponElimina
  5. Hola, som la Marina i la Lidia, ens ha agradat molt el laboratori virtual, pero esperem que les practiques reals siguin tan divertides com aixo o més !! Tambè esperem que no ens exploti algo a la cara .............


    Fins la setmana que bé !

    atte; Marina i Lidia.


    =) we like laboratory!

    ResponElimina
  6. hola! som el osacar llobera i el marc ramirez

    el alre dia, dilluns, va ser el primer dia d'ovptativa del segon trimesre.
    Ens van donar fitxes de laboratori, i avui em tingut d'acavar una fitxa amb l'ordinador.

    adeuuu!

    ResponElimina
  7. Hola Sóm la Ivette i la Xènia. Avui hem anat a l'aula d'ordinadors i hem vist l'aula virtual que hi ha penjada al blog. Ens ha ajudat a fer la fitxa que ens va donar la Marta a l'aula de Laboratori i que tractava sobre el material que utilitzarem. Alguns ja els sabíem perque els haviem fet a ciències Naturals.
    El dilluns a laboratori vam llegir les normes i la programació de la optativa. També vam començar la fitxa dels materials . El que vam fer va ser dibuixar els materials que ens donava la Marta i posar-hi el nom.

    Ivette i Xènia

    ResponElimina
  8. hola,soc en l' aleix "tomas" el dilluns va ser elprimer dia d' optativa i a mi em va tocar tecniques de laboratori.
    vam anar a la aula de laboratori i ens van donar unes cuantes fitxes per fer; ara a l' aula d'informatica estm fent les fitxes de la marta.bueno jo men vaig a10 i fins un altre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja,ja.

    ResponElimina
  9. hola
    soc el oscar llobera.

    el dilluns ens van enseñar a mesurar liquids. avui el ultim dia de optatibes del trimestre ens an deixat acabar totes les fixes que teniem que fer.

    adeu!!!!!!

    ResponElimina